Budget for renoveringsprojekt

Få hjælp med økonomien fra starten.

Budget for renoveringsprojekt -hvorfor?

Når man giver sig i kast med en større renovering af ens bolig, er det en fordel at have tjek på økonomien fra starten og få udarbejdet et byggebudget. Ofte er det også et krav fra banken, at du kan fremvise et byggebudget for at få godkendelse for et lån til et renoveringsprojekt. Dette kan være en svær øvelse, som kan give god mening at få en hjælpende hånd til.

Her kan en byggeteknisk rådgiver være behjælpelig med at give et overblik over, hvilke omkostninger der er til byggeprojektet, og hvor meget man skal afsætte til uforudsete udgifter. Når du får hjælp fra en byggeteknisk rådgiver, får du et relativt præcist budget. Jo bedre du kan beskrive dit ønskede renoveringsprojekt overfor rådgiveren, jo mere præcist kan byggebudgettet udarbejdes.

Poster i byggebudgettet

Nedenfor kan du se eksempler på poster, der indgår i byggebudgettet ved et renoveringsprojekt:

  • Pris for byggerådgiver og muligvis øvrige rådgivere
  • M2 prisen fra håndværker(e)
  • Nedbrydning og bortskaffelse
  • entrepriseforsikring
  • Buffer på ca. 15 %

Byggetilsyn ved renovering

Når byggebudgettet er færdigt og godkendt, kan CP Byggerådgivning tilbyde dig at føre byggetilsyn med renoveringen. Dermed får du en større tryghed og kontrol med renoveringsprojektet. Vi sørger for at holde øje med, at renoveringen forløber som planlagt, følger op på fejl og mangler og er i løbende dialog med både byggeleder og dig som bygherre. Ofte er disse penge givet godt ud, da vi som byggerådgiver sørger for at spille alle parter i renoveringsforløbet gode. Vi er jeres mand i processen, og forsøger at løse opgaven bedst muligt for dig. Det giver dig ro, og du kan koncentrere dig om at passe dit arbejde og familie.
Læs mere om byggetilsyn og byggeteknisk rådgivning

Se CP Byggerådgivnings priser for budget for renoveringsprojekt og byggetilsyn

Kontakt os i dag!

For en uforpligtende snak om jeres mulige nye ejendom eller et kommende renoveringsprojekt eller lignende brug nedenstående kontaktformular eller kontakt følgende.

(+45) 31 69 06 90
cp@cpbyggeraadgivning.dk