GDPR og Privatlivspolitik

Når vi har en byggesag, vi dine oplysninger (Navn, adresse, mail og telefon), såfremt du har oplyst os dem.

Hvis du er kontaktperson for enten en boligforening, udlejningsejendom eller andet, så opbevares dine oplysninger indtil du beder os slette dem, eller du oplyser os, om at der er en anden, som har overtaget rollen.

Vi bruger disse oplysninger for at kunne kontakte Jer i forbindelse med at kunne yde den bedst mulige nuværende og fremtidige rådgivning af ejendommen.

Hvis du er beboer i ejendommen, og du har oplyst dine informationer i forbindelse med en byggesag opbevares dine oplysninger i et år efter 1-årsgennemgangen er afholdt, og ligeledes et år efter 5-årsgennemgang er afholdt, hvis du har indgivet mangler på sidst nævnte.

Oplysningerne videregives i forbindelse med byggesagen til den udførende entreprenør for adgang til din bolig eller afklaring af spørgsmål.

Hvis dine oplysninger indgår, som dokumentation i byggesagen på eksempelvis mangellister, korrespondancer eller lignende, opbevares disse i sagsdokumentationen, som brug for permanent dokumentation i den pågældende sag, og vil kun finde anvendelse i den pågældende byggesag.

Du kan altid bede os om at slette dine oplysninger, ved at skrive til
cp@cpbyggeraadgivning.dk

Du kan læse om databeskyttelseslovgivningen på
www.datatilsynet.dk

(+45) 31 69 06 90
cp@cpbyggeraadgivning.dk